Ha orden og oversikt! Anders Borg med klar beskjed til OpusCapita sine gjester

 G9F6070”Den svært lave renten og en inflasjon som aldri tar ordentlig fart får internasjonale økonomer til å sitte i helspenn”. Dette sa Anders Borg når han som hovedtaler var på besøk på OpusCapitas CFO seminar i Stockholm. Vi vet ikke hvordan dette kommer til å ende, men alle må ta godt vare på sine bedrifter, sa den tidligere svenske finansministeren.

Samtidig la Borg vekt på at i den nåværende tidsepoke med globalisering og teknologiutvikling som ligger foran oss er det særdeles viktighet å håndtere finansene riktig og arbeide lenger når vi blir eldre. ”Ærlig talt hvor gøy er det å spille golf i lengden? Er det ikke bedre å gjøre noe som virkelig betyr noe?

OpusCapitas halvdagsseminar var fullsatt og samlet over seksti finans- og bedriftsledere. Tempoet var høyt og rundbordssamtalene engasjerte. Ulla Hemmi, administrerende direktør i OpusCapita understreket hvordan OpusCapita bidrar til å utvikle sine kunders forretningsområder.

”Vi skaper virksomhetsforbedringer gjennom innovasjon i tett dialog og samarbeid med våre kunder. Dette er en vinn-vinn situasjon!”

David Larsson, CFO i Mekonomen beskrev selskapets pågående prosess med å finne en fungerende outsourcing løsning i samarbeid med OpusCapita. Til slutt fortalte NCC om hvordan myke verdier er viktig i en omstillingsprosess; empati og forståelse bidrar også til å skape orden og oversikt i selskapenes fremtidige organisasjon. Akkurat som den tidligere svenske finansministeren fortalte om tidligere på morgenen!


Lengre betalingsfrister er utfordrende for nordiske selskaper
Ha orden og oversikt! Anders Borg med klar beskjed til OpusCapita sine gjester
SATO bygger en sømløs kjede for purchase-to-pay