OpusCapita har fullført utkontrakteringen av digitaliseringsproduksjonen sin i Norge, Sverige og Polen til BancTec

oktober 02, 2017

OpusCapita, et selskap med fokus på automatisering og digitalisering av kunders innkjøp, fakturering og betalingsprosesser, har i dag inngått en utkontrakteringsavtale med amerikanske BancTec, et Exela Technologies varemerke.

I henhold til avtalen blir OpusCapitas digitaliseringsproduksjon i Norge, Sverige og Polen utkontraktert til BancTec, en global leverandør av informasjonsbehandling i virksomheter og løsninger for transaksjonsbehandling. Avtalen om det globale digitaliseringssamarbeidet ble kunngjort 26. juni 2017.

Rundt 330 ansatte i OpusCapita blir overført til det nye selskapet med sine eksisterende lønns- og arbeidsvilkår. OpusCapita vil fortsatt være ansvarlig for omtrent 800 e-fakturakunder etter overføringen. OpusCapitas digitaliseringsvirksomhet i Finland og Estland er ikke omfattet av denne utkontrakteringsavtalen.

Partnerskapet gir OpusCapita tilgang til BancTecs internasjonale digitaliseringsnettverk og understøtter vår vekststrategi om å bli en leder innen det globale forretningsområdet som omfatter samspillet mellom kjøpere og leverandører.

For ytterligere informasjon kan du lese mer om kunngjøringen her og www.exelatech.com