Patrik Sallner ny CEO i OpusCapita

juni 17, 2015

OpusCapita som er et datterselskap av Posti Group har ansatt Patrik Sallner (MBA, MA, M.Sc., 45) som ny CEO for selskapets globale virksomhet. Han kommer til OpusCapita fra MariaDB Corporation hvor han har vært CEO de siste tre årene. Sallner har en lang karriere som leder for internasjonale virksomheter som inkluderer F-Secure, Nokia og

”Den sterke veksten til OpusCapita er bygget på en sterk kompetanse innenfor utvikling av teknologiske løsninger innenfor finansielle tjenester og automatisering. Patrik Sallner har bred erfaring innenfor utvikling av programvare tjenester og løsninger for store multinasjonale selskaper. Vi forventer at Sallner vil styre OpusCapita til ytterligere global vekst og vi er svært fornøyde med at Patrik har akseptert denne utfordringen”, sier styreformann Heikki Malinen i OpusCapita.

PatrikSallner 

OpusCapita er en pioner innenfor automatisering av finansielle prosesser og har datterselskaper i ni land. Selskapet er ledende innenfor tjenester og programvare utvikling innenfor finansielle prosesser. OpusCapita utvikler nye løsninger og konsepter med systemer som bl.a. programvare roboter. Med Patrik Sallners teknologiske bakgrunn samt brede erfaring i å utvikle sterk internasjonale tjeneste og programvare selskaper vil OpusCapita styrke sin posisjon.

 

”Jeg er svært takknemlig for denne muligheten. OpusCapita er en pioner i dette markedet. Selskapet har kunder innenfor en rekke ulike områder og mange innovative løsninger.

Min målsetting er å bidra til at  OpusCapita skal bli en global markedsleder i markedet for finansielle prosesser. I samarbeid med det svært kompetente OpusCapita teamet ser jeg frem til å videreutvikle det globale markedet for finsk programvare og ekspertise”, sier Patrik Sallner, ny CEO i OpusCapita.

 

Sallner har bred erfaring fra en rekke ulike organisasjoner. I sine tidligere jobber har han utviklet internasjonale forretningsmuligheter innenfor hardware, software samt tjeneste markeder. Han vil offisielt starte jobben som CEO i OpusCapita 5.oktober 2015. Dagens midlertidige CEO Ossi Pohjola vil fortsette som styremedlem i selskapet.

 

Om OpusCapita AS:

 

OpusCapita har vært et uavhengig dattereslskap av finske Posti Group siden 2014. Selskapet tilbyr tjenester til mer enn 11.000 kunder i flere enn 50 land.

 

OpusCapita leverer nærmere 200 millioner elektroniske beskjeder hvert år.

 

I 2014 hadde selskapet en totalomsetning på om lag 260 millioner EURO og et driftsresultat på 20 millioner EURO. Hovedkontoret ligger i Finland.