Opuscapita og Logiq inngår strategisk samarbeid

juni 25, 2015

OpusCapita, som er en ledende leverandør av løsninger som effektiviserer bedrifters finansielle prosesser, har inngått en strategisk samarbeidsavtale med Logiq om samarbeid på det norske markedet. Med Logiq sine løsninger innenfor efaktura og EDI vil OpusCapita tilby sine kunder en mer komplett tjenesteportefølje. Samtidig vil Logiq nå tilby sine kunder OpusCaputa`s tjenester.

Bilde Knut Rosness Logiq Og Sami Seikkula Opuscapita”Samarbeidet mellom Logiq og OpusCapita vil styrke OpusCapita sin kompetanse og muligheter for å tilby norske selskaper en optimalisert løsning innenfor ”Order to Cash” og ”Purchase to Pay” tjenester. Med denne avtalen vil OpusCapitas kunder ha mulighet til å nyte godt av Logiq store forsyningskjede og efaktura nettverk som dekker store deler av norsk næringsliv. Med kombinasjonen av Logiqs store nettverk og OpusCapitas avanserte løsninger får kunder av begge selskaper store automatiseringsfordeler i P2P og O2C prosesser”, sier Jari Annala, ansvarlig for Purchase to Pay i OpusCapita.
”OpusCapita er godt posisjonert i det norske markedet og har mange spennende kunder som kan ha stor nytte av Logiq sine produkter og tjenester. Logiq ser derfor frem til å jobbe sammen med OpusCapita for å tilføre verdi til våre eksisterende og nye kunder”, sier daglig leder Knut Rosness i Logiq.    
Om OpusCapita AS:
OpusCapita setter nye standarder for utvikling av løsninger som effektiviserer bedrifters finansielle prosesser. Selskapet tilbyr tjenester til over 11.000 kunder i mer enn 50 land. Selskapet er etablert i ni europeiske land og har 2300 medarbeidere. OpusCapita er et uavhengig dattereslskap av finske Posti Group. I 2014 hadde selskapet en totalomsetning på 260 millioner EURO. OpusCapita er et uavhengig datterselskap av finske Posti Group. Hovedkontoret ligger i Finland.
Om Logiq:
Logiq er en ledende leverandør av skybaserte tjenester for utveksling av elektroniske handelsdokumenter mellom bedrifter. Selskapet har 49 ansatte lokalisert i Halden, Oslo og Stockholm, omsetter for 65 millioner NOK og har over 2 000 kunder i Norden. Se også www.logiq.no
For ytterligere informasjon og koordinering vennligst kontakt:
OpusCapita AS: Sami Seikkula, Country Director / MD, mobil +358 50 386 6243 eller sami.seikkula@opuscapita.com
Logiq AS: Knut Rosness, Administrerende Direktør, mobil +47 913 03 615 eller knut.rosness@logiq.no
www.logiq.no