Fakturautsendelse via flere kanaler

Kundene dine har spesifikke behov. De velger å kjøpe dine produkter eller tjenester. Når det så kommer til betaling, vil de gjerne også kunne velge hvordan det skal skje. Uansett hvordan kundene vil ha fakturaene sine, kan OpusCapita levere det slik de ønsker.

Du trenger ikke å dele det opp eller lage spesielle oppsett, OpusCapita dekker alle fakturakanaler med en enkelt oppsett og ett enkelt grensesnitt. Vi slår sammen alle utgående fakturaprosesser, inkludert utskrifter og levering via post eller e-post, til én global løsning. Automatisk fakturautsendelse via flere kanaler sikrer at man alltid bruker den raskeste og mest kostnadseffektive kanalen. Uansett om kundene foretrekker å få fakturaene i papirformat, som e-faktura, via e-post eller via en digital postkasse, sikrer Invoice Sending at man alltid bruker den gunstigste metoden. 

Vårt nettverk, med forbindelser til flere nasjonale og internasjonale tjenesteleverandører, dekker mottakere i Europa og andre steder. 

Fakturaene leveres til mottakerne via flere kanaler:

  • Papir, enten via vår effektive iPost-tjeneste eller tilpassede utskrifter for mer spesifikke behov 
  • Direkte til brukere av våre tjenester som er i stand til å motta e-fakturaer
  • Via banker, digitale postkasser eller e-post til private kunder
  • Via andre leverandører av e-faktura, banker, digitale postkasser eller som e-post til forretningskunder

STYRKE KOMMUNIKASJONEN MED KUNDENE

Tradisjonelt er fakturaen blitt betraktet som bare en løsning for å gi kundene fakturainformasjon. Men hvorfor ikke bruke fakturaen i kommunikasjonen for å styrke kunderelasjonene? Eller til andre formål? Etter hvert som papirutsendelser avtar, jo større verdi får det dokumentet som faktisk blir lest og tatt vare på.

Med Invoice Sending er det mulig å inkludere kundespesifikke budskap på fakturaene. Du kan øke kundelojaliteten, dele informasjon eller fortelle kundene om dine andre produkter og tjenester. 

Vi kan også hjelpe deg med fakturaenes utseende. Hvis fakturaene er lette å lese og tolke, minsker antall oppringninger til kundeservice, og det skaper ytterligere besparelser.

DEL AV EN STØRRE LØSNING

Fakturautsendelser spiller en viktig rolle i vårt mål om å forbedre hvert trinn i din Order-to-Cash prosess.