Ordrebehandling

Ordrebehandling er den mest kundespesifikke delen av ordre-til-betaling-prosessen. Det er din virksomhet rettet mot bedrifter eller forbrukere. Har du butikker? Direktesalg? Postordre? Det er store variasjoner og derfor er det vanskelig å gi ett enkelt svar på hvordan det bør gjøres.

Men vi har mange verktøy som kan hjelpe deg med automatiseringen. Fra løsninger som gjør det mulig å inngå en avtale raskt med digitale signaturer til nettbutikker med ulike betalingsløsninger og mer komplekse løsninger for EDI (elektronisk datautveksling).

Ordrebehandling med
EDI
UTVEKSLE AUTOMATISERTE ELEKTRONISKE FORRETNINGSDOKUMENTER MED KUNDENE

Elektronisk datautveksling (EDI) er et globalt konsept for utveksling av alle elektroniske forretningsdokumenter i forsyningskjeden. OpusCapitas B2B Integration-tjeneste gir pålitelig informasjonsutveksling og integrasjon.

Fordelen ved å bruke vår B2B Integration-tjeneste er at en automatisering av ordre-til-betaling-prosessen reduserer kostnadene ved salgsprosessen. Dessuten har innkommende EDI-ordrer færre feil enn for eksempel e-post. Det muliggjør også just-in-time-produksjon for leverandører.


Prosjekter med EDI-integrasjon kan være tunge og tidkrevende. Derfor har OpusCapita utviklet verktøy for å gjøre implementeringen og kundeintroduksjonen så hurtig og effektiv som mulig.


Du får raskere respons fra kundene og en komplett nettbasert oversikt over alle dine samhandlinger med dem.
B2B Integration tilbyr et globalt sammenkoblet nettverk og alle typer integrasjon. Det støtter også alle industristandarder.