ROBOTISERT PROSESSAUTOMATISERING

OpusCapita har i flere år brukt robotisert prosessautomatisering (RPA) i vår tjeneste for outsourcing av finans og regnskap. Vi tilbyr nå kundene våre RPA som en tjeneste.

Ta en titt på vår robotiske arbeidskraft i arbeid:

Hva er robotisert prosessautomatisering?

Robotisert prosessautomatisering (RPA) er å bruke en programvarerobot til å utføre oppgaver på et system eller en applikasjon på samme måte som et menneske ville gjort det. Roboten blir en virtuell ansatt som kan utføre manuelle og svært repeterende underprosesser eller oppgaver som krever en høy grad av nøyaktighet.

Fordelene ved RPA er at ansatte ikke lenger trenger å gjøre disse svært langtekkelige, repeterende oppgavene, og at disse oppgavene kan gjøres mye raskere.

Fordeler ved robotisert prosessautomatisering

Responsiv overfor forretningsbehov i endring: Robotisert prosessautomatisering (RPA) lar deg konsentrere deg om kjernevirksomheten. OpusCapitas Robotic Cloud gir fleksibilitet til å raskt og enkelt legge til ytterligere virtuell arbeidskraft som svar på endringer i virksomhetens behov.

Frigjør personale: Programvareroboter kan frigjøre ansattes tid til mer utfordrende og meningsfylt arbeid som for eksempel kundeservice og problemløsing.

RPA som en tjeneste: det er ikke nødvendig å etablere egen, teknisk kompetanse eller bygge opp et nytt in-house-team med RPA-ferdigheter. OpusCapitas roboter fungerer på samme måte som eksterne ansatte: de arbeider seg gjennom de forskjellige oppgavene de har fått tildelt. OpusCapita tar seg av implementering, distribusjon, overvåking og vedlikehold av den virtuelle arbeidsstyrken.

Hva kan robotisert prosessautomatisering brukes til?

"Virtuell arbeidskraft" i form av RPA er optimalt for bl.a. finans og regnskap, personal, kundeservice og databehandlingsaktiviteter.

OpusCapita tilbyr en fullstendig pakke for RPA-tjenester:

  • RPA-konsulenttjenester: for å avdekke organisasjonens potensial ved bruk av RPA
  • RPA-implementering: oppsett av automatiseringen 
  • RPA-skymiljø: plattform og kapasitet til å ta i bruk virtuell arbeidskraft i produksjon
  • RPA-administrasjon: overvåknings- og vedlikeholdstjenester

Kontakt oss for å finne ut mer om hvordan RPA kan hjelpe din virksomhet ››