Cash Management-løsning

Moderne Cash Management-løsninger hjelper selskapene med å håndtere alle økonomiske prosesser mellom banker og selskaper samt interne betalinger på en effektiv og sentralisert måte. OpusCapitas Cash Management-løsning er en global skytjeneste som kan kobles opp mot enhver bank og ethvert Back Office-system. Vi fokuserer på å hjelpe deg med å redusere risikoer og svindel, implementere konsernomfattende harmoniserte prosesser, styrke automatiseringen og oppnå full synlighet og transparens for alle transaksjoner.

Konsolidering av betalinger og innkrevinger for store organisasjoner i sentralt håndterte finansforvaltninger er en av de viktigste trendene i dag. En moderne finansforvaltning trenger betalings- og innkrevingsløsninger som er bygd fra grunnen av for å matche bransjens beste praksiser og standarder. Kontantstrømsprognoser spiller en viktig rolle og hjelper selskapenes finans- og forvaltningsorganisasjoner med å arbeide mer effektivt med kontanter. I tillegg får selskapene verdifulle kontantstrømsanalyser

Payments And Cash Management

Mer enn tusen organisasjoner stoler på OpusCapitas skybaserte løsninger for betalinger og Cash Management. Våre løsninger har sluttbrukere i over 50 land. Vi er stolte over å være et av de få globale selskapene som har fått benevnelsen 2015 og 2016 SWIFT Certified Applications Corporate Cash Management for våre skybaserte løsninger. Dette er en garanti for at vi kan oppfylle behovene til et hvilket som helst internasjonalt selskap.

I OpusCapita har vi sterk tro på kunstig intelligens og maskinlæring, og at det kan brukes i flere økonomiske prosesser. For Cash Management har vi i dag programmer som inkluderer detektering av svindel og uregelmessigheter basert på maskinlæring (MI), samt kontantstrømsprognoser basert på kunstig intelligens (AI). Selv om disse områdene fremdeles er under utvikling, diskuterer vi mer enn gjerne hvorfor og hvordan vi tror at både AI og ML vil gi raskere og mer nøyaktige Cash Management-prosesser i nær fremtid.