Verdier og kultur

I OpusCapita elsker vi til og med mandager! I Love Mondays-bevegelsen ble skapt for å få alle til å trives i OpusCapita. Vi ønsker at alle skal finne glede i arbeidet, og vi gjør vårt beste for å skape en energisk atmosfære der nye ideer kan blomstre. I Love Mondays-klubben inviterer deg til å delta i en rekke ulike fritidsaktiviteter – slik at du kan ha det gøy og gjøre oppkvikkende ting sammen med kollegene dine.

Verdiene våre styrer det daglige arbeidet. Vi har definert og bygd opp disse verdiene sammen med alle opuscapitanere.

Lidenskap for å lykkes
Vår lidenskap for arbeidet gjør at vi lykkes med selv de minste daglige oppgavene, for ikke å snakke om når vi står overfor virkelig store utfordringer. Det er drivkraften bak vår inspirasjon og innovasjon – det som får oss til å yte vårt beste.

Kunden i sentrum
Vi setter virkelig kunden i sentrum av alt vi gjør, og vi bygger virksomheten på løfter som vi holder. Nøkkelen til å overgå kundenes forventninger hver dag, er å lytte – og levere optimale effekter for virksomhetene.

Sammen klarer vi det
Vi deler aktivt beste praksiser, ideer og løsninger, og ser alltid etter forbedringer i det daglige arbeidet. Vi tar ansvar for å bringe oppgaver og prosjekter i mål – sammen. Samarbeid både innad i vår egen organisasjon og med kundene er grunnlaget for vår felles suksess.

Vi kaller OpusCapitas kultur en oransje kultur. For oss er det så mye mer enn bare en frisk, skarp farge – det handler om vår felles innsats for å skape en attraktiv arbeidsplass. Oransje beskriver vår positive innstilling og åpne atmosfære, der vi alle trekker i samme retning for å oppnå suksess og der alle kan være seg selv og bidra til å berike arbeidsmiljøet vårt. Den ”oransje kraften” betyr også mot og evne til fornyelse og endring, og den lidenskapen vi alle har for arbeidet og å løse kundenes problemer.