SLIK REGISTRERER DU DEG OG SENDER INN EN ÅPEN SØKNAD

Hvis du vil sende inn en ÅPEN SØKNAD som rekruttererne våre kan søke på i kandidatbasen, trenger du bare å opprette en kandidatprofil og gjøre den synlig for alle OpusCapita-rekrutterere verden over.

Du registrerer profilen din ved å klikke på Opprett konto-knappen på innloggingssiden og fylle ut skjemaet med obligatorisk informasjon.

Hvis du vil være sikker på at kandidatprofilen er tilgjengelig i basen vår, husk å velge alternativet for høy synlighet. Det gjør at rekruttererne våre kan finne profilen i systemet i fremtiden og vurdere deg som en mulig kandidat. Gå ikke glipp av denne muligheten!

Når kandidatprofilen er ferdig, kan du gå inn på søknadsplattformen. Der kan du fylle ut profilen med mer informasjon (f.eks. erfaring og utdanningsnivå) om nødvendig. Du blir også bedt om å laste opp en CV. Husk alltid å lagre endringer!

Du kan la det bli med å legge inn en åpen søknad eller du kan fortsette ved på søke på ledige stillinger som er av interesse. Du kan også angi en jobbvarsling – da informerer vi deg når det dukker opp en stilling som matcher profilen din.

Følg med!