Medarbeiderhistorier

Jeg heter Shirley Qianting Liu og arbeider som Software Developer i Tampere, Finland. Jeg har studert og arbeidet i Finland i mange år, og for meg virket det skjebnebestemt at jeg skulle arbeide i OpusCapita. Jeg elsker virkelig arbeidet mitt. Som utvikler har jeg ansvar for å vedlikeholde programvareprodukter, implementere nye funksjoner og forbedre programvarens ytelse. Jeg og kollegene mine prøver å løse kundenes problemer og levere nyttige funksjoner som kan hjelpe dem. Akkurat nå fokuserer jeg på faktureringsprogramvaren vår. Utenom arbeidet liker jeg å delta i ulike frivillige aktiviteter og organisere eventer. Jeg er alltid klar for å oppleve nye ting, f.eks. i Restaurant Day-eventen. Dessuten blogger jeg om hva som skjer her i Tampere.

Jeg heter Osi A. Okhiria og arbeider ved OpusCapitas kundeservice i Tallinn, Estland. Da jeg begynte å arbeide i OpusCapita, var arbeidsoppgavene nye for meg. Men takket være sjefen min, gode kolleger og inspirerende rådgivere gikk læringsprosessen fint. Jeg får mulighet til å lære noe nytt hver dag, og det er en av de tingene jeg virkelig liker ved jobben i OpusCapita. For meg er det også viktig å se en hensikt med det jeg gjør og i hvilken retning jeg går. Dermed blir det lettere å se verdien av de daglige oppgavene og holde motivasjonen oppe.

Jeg heter Esmer og jeg arbeider som Business Consultant i Solna, Sverige. Jeg var betenkt da jeg begynte i OpusCapita, men det viste seg at frykten var ubegrunnet. Jeg trodde nemlig at min unge alder ville være et problem for meg i den nye jobben. Men jeg tok feil, og OpusCapita sendte meg ut til våre største kunder allerede fra den første dagen. Ved å gi meg disse krevende oppgavene viste sjefen min meg at OpusCapita virkelig har tro på meg og at jeg virkelig var den beste kandidaten for stillingen. Jeg får anledning til å tilbringe dagene i det svært interessante krysningspunktet mellom IT og finans, og fokusere på å optimere prosessene for betaling og Cash Management. Stillingen min er svært variert, så arbeidet blir aldri monotont. I dette miljøet er det lett for meg å være positiv. Sammen med OpusCapita er jeg klar for enhver ny utfordring.

Jeg heter Anna Bobel og har arbeidet på OpusCapitas kontor i Warszawa, Polen som HR Business Partner siden 2012. Jeg ble tiltrukket av OpusCapita på grunn av den multinasjonale atmosfæren, som faktisk er godt synlig hver dag. Etter noen år her kan jeg si at OpusCapita virkelig er et dynamisk og åpent selskap, med et tydelig fokus på hva selskapet ønsker å oppnå. Det finnes mange interessante, internasjonale muligheter for medarbeiderne her. Det samme gjelder hvis du ønsker å vokse med og i selskapet. Det jeg liker aller best, er den hyggelige og oppriktige atmosfæren og kulturen. Jeg har etablert sterke relasjoner med kolleger, overordnede og kunder. Jeg elsker å arbeide med våre folk fordi det gir meg ulike perspektiver som viser seg å være til nytte.

Jeg heter Aleksejs Cumiks. Jeg jobber som Lead Consultant og arbeider med Cash Management-prosjekter på kontoret her i Riga, Latvia. Jeg begynte i OpusCapita i 2012 som 2nd Line Support Specialist. I løpet av det første året i selskapet fikk jeg mulighet til å arbeide på hovedkontoret i Espoo, Finland. Jeg grep sjansen og samtidig studerte jeg ved Aalto-universitetet der jeg arbeidet med masteroppgaven min i samarbeid med OpusCapita. Oppgaven tok for seg tjenesteporteføljen vår. I dag arbeider jeg med våre store Cash Management-prosjekter. Vi hjelper selskaper med å forbedre forretningsprosessene og kobler dem opp mot banker i f.eks. Asia, Afrika og Nord-Amerika, via SWIFT. Vi er veldig engasjerte i arbeidet vårt og jeg tror at det bidrar til å gjøre kundene fornøyde.

Jeg heter Lina Maroscikiene. Jeg er sjef for OpusCapitas regnskapskontor i Vilnius, Litauen. Vi tilbyr regnskapstjenester i Norge, Sverige og Litauen. Vi har 130 dyktige medarbeidere i teamet. De fleste av dem snakker norsk eller svensk, og selvfølgelig engelsk, litauisk og andre språk. Vi har et tett daglig samarbeid med våre kolleger og kunder Norge og Sverige, som hjelper oss med å vokse sammen og finne stadig flere effektive løsninger hver dag. Jeg har arbeidet i dette selskapet i 10 år, og det har vært en virkelig interessant, utfordrende og fascinerende reise. OpusCapita er en virkelig sterk og attraktiv aktør i markedet både som tjenesteleverandør og arbeidsgiver. For øyeblikket bruker jeg mesteparten av fritiden min på familien og barna. Vi liker å oppdage nye steder, ulike utendørsaktiviteter og bare nyte hvert øyeblikk av livet.

Jeg heter Dennis Jahn. Jeg arbeider som Team Leader på OpusCapitas kontor i Hannover, Tyskland. Teamet mitt har ansvar for F&A-tjenestene til et av de største telekomselskapene i Tyskland, inkludert AP- og AR-prosesser, hovedbok og aktivaregnskap. Teamet består av 28 medarbeidere og vi arbeider i Hannover og Halle. Jeg har arbeidet for OpusCapita i ni år med ulike prosjekter innenfor Finance and Accounting Outsourcing for våre kunder i Sentral-Europa. Dessuten yter jeg støtte ved implementering av nye prosjekter. Fornøyde kunder er det som driver meg i det daglig arbeidet og jeg prøver alltid å yte best mulig service. I privatlivet er jeg i ferd med å lære meg bleieskift og hvordan jeg kan klare meg med for lite søvn. Når jeg har tid til det, liker jeg å spille fotball og squash. Om sommeren finner du meg sannsynligvis på stranden.