Bedriftsbruker

En verdifull brukererfaring

Programvare har gjennomgått en rivende utvikling de siste ti årene. Tenk på hvor enkelt det er å handle på eBay og Amazon eller å bruke en iPhone. OpusCapita har lagt ned et stort arbeid for å utvikle brukergrensesnitt som er svært enkle å anvende for bedriftsbrukere. Vi forstår at når man bestiller et nytt produkt via innkjøpssystemet eller aksepterer en faktura, så må det være enkelt – like enkelt som mange av de moderne webverktøyene som forbrukerne er vant med.

Samtidig gjør vi i OpusCapita en stor innsats for å sikre at produktene våre utvikles til de høyeste standarder og er tilgjengelige døgnet rundt for kundene våre. Vi forstår at hvis fakturaer ikke blir akseptert i tide, kan det medføre purregebyr og renter. Det kan også føre til avbrudd i leveransene.

Når en leverandør ringer for å sjekke status for en faktura, er det enkelt å sjekke fakturaens status. Vårt system gjør at du kan se om fakturaen er blitt akseptert eller betalt – og ikke bare sendt til ERP for betalingsforberedelse. Når man kjøper produksjonsartikler, sørger vi for at alle ordretransaksjoner leveres raskt uten avbrudd i servicen til leverandørene.

Med OpusCapitas finansieringsløsninger kan leverandørene velge å få betalt tidlig med tjenester for Supply Chain-finansiering, noe som reduserer risikoene for mindre leverandører som er helt avhengige av deg som kjøper.